ManCity kannatus katkes ja kunagise imelapse megaleping maksti täies ulatuses kinni

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Johnson (nr. 6).
Michael Johnson (nr. 6). Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi otsustas lõpetada lepingu poolkaitsja Michael Johnsoniga. 2009. aastal sõlmiti Johnsoniga viie aasta pikkune kontraht, milles nädalapalgaks oli märgitud 50 000 eurot.

Viimati hooajal 2009/2010 City eest platsil käinud poolkaitsja on seejärel sattunud mitmete vigastuste küüsi ning lisaks on tal olnud purjuspäi autojuhtumise tõttu sekeldusi ka politseiga, kirjutab The Guardian.

Hiljuti tehti Johsnonist ühes kiirsöögikohas foto, kus oli näha, et mees on kõvasti kaalus juurde võtnud ja enne jõule sai City kannatus lõplikult otsa ning mehe leping osteti välja.

Kunagi peeti praegu 24-aastast Johnsonit Inglismaa jalgpalli suureks tulevikutäheks, kuid selleks ta ka jäigi . Omal ajal soovis Liverpool teda 12,5 miljoni euro eest endale osta, kuid toonane City juhendaja Sven-Göran Eriksson teatas seepeale, et ta ei vahetaks Johnsonit isegi Steven Gerrardi vastu.

  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles