Morozov sõlmis Poola tippklubiga lepingu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov (sinises) kohtumises Poola vastu.
Igor Morozov (sinises) kohtumises Poola vastu. Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondislane Igor Morozov sõlmis Poola kõrgliigas kolmandal kohal paikneva Varssavi Poloniaga kahe ja poole aasta pikkuse lepingu.

«Täna veel neli tundi lugesime lepingut üle ja mõtlesime. Lõpuks panin allkirja alla ja nüüd olen Polonia mängija,» sõnas Morozov Postimehele. «Poola liiga tase on päris hea ning siit liigast on edasi mindud päris headesse klubidesse. Kindlasti on võimalik ka siit edasi liikuda, kuid selleks on vaja ennast esmalt treenerile tõestada ja teenida mänguaega.»

Morozovi sõnul on koos temaga hetkel tiimis kolm keskkaitsjat ja lisaks on üks selle positsiooni mängija veel testimisel. «Tundub, et võimalused mänguaega teenida on head. Tean, et üks mees peab esimese kohtumise vahele jätma. Lisaks läks üks keskkaitsja minema. Treeneriga mänguaja teemal veel juttu ei ole olnud. Siiski andis just tema juhtkonnale kinnituse, et mind on vaja palgata,» lisas Morozov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles