Noor snuukritäht: me teenime piinlikult vähe raha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judd Trump
Judd Trump Foto: SCANPIX

Noor snuukristaar Judd Trump ilmus meedias huvitava sõnavõtuga, kui väitis, et vähene huvi tema spordiala vastu on seotud mängijate väikese teenistusega.

«Ma arvan, et huvi meie ala vastu on vähene. Numbreid vaadates näeme, et David Beckham ja Ronaldo teenivad 200 000 naela nädalas. Rory McIlroy kirjutas Nike’iga alla 155 miljonit naela väärt lepingu. Miks peaks keegi mängima snuukrit 10 000 naela eest aastas? Golfis ja tennises teenib isegi maailma kolmandas sajas asuv mängija pool miljonit aastas,» arutles 23-aastane snuukrimängija.

«Snuuker ei saa mitte kunagi selliseks spordialaks nagu tennis või golf. See on piinlik. Me ei teeni mitte midagi,» jätkas ta. Trumpi sõnul teenivad 32 maailma parimat mängijat keskmiselt 30 000 naela aastas, kuid sellest 20 000 kulub mööda võistlusi reisimise peale.

Trump on spordiala viimase aja üks atraktiivseimaid noori mängijaid, kes kogus endale palju poolehoidjaid säravate esitustega 2011. aasta MMil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles