Šarapova ja Radwanska näitavad võimsat minekut, kodupubliku lootus langes välja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova näitab Austraalia lahtistel head minekut ning pole veel kaotanud ühtegi geimi
Maria Šarapova näitab Austraalia lahtistel head minekut ning pole veel kaotanud ühtegi geimi Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel langes teises ringis välja kodupubliku suurlootus Samantha Stosur, kes kaotas Jie Zhengile. Üheksanda paigutusega austraallanna kaotusnumbrid olid 4:6, 6:1, 5:7.

Otsustavas setis juhtis Stosur 5:2 ning tal oli kasutada ka matšpall, kuid vaatamata sellele andis ta võidu käest. Kohtumise lõpetas austraallana topeltveaga. Zheng kohtub järgmises ringis sakslanna Julia Görgesega.

Vägevat seeriat jätkab poolatar Agnieszka Radwanska, kes alistas rumeenlanna Irina Begu 6:3, 6:3. Selle aastanumbri sees on Radwanska võitnud kõik 11 mängu ning pole kaotanud mitte ühtegi setti. Maailma edetabelis neljanat kohta hoidev poolakas kohtub kolmandas ringis Heather Watsoniga.

Maailma teine reket Maria Šarapova jätkab turniiri aga ühtegi geimi kaotamata. Teises ringis alistas ta kuivalt Misaki Doi Jaapanist. Kolmandas ringis kohtub Šarapovat ilmselt Venus Williamsiga, kes peab sinna jõudmiseks alistama Alize Cornet’.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles