Pajusalu: Venno tõi publiku saali tagasi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno
Oliver Venno Foto: Sille Annuk

Staažikas Prantsusmaa võrkpalli kõrgliigamängija Raimo Pajusalu valgustas volley.ee portaali sellest, mida tõi endaga kaasa Oliver Venno liitumine Rennes Volley meeskonnaga.

Kuidas tervis? Jalad kannavad? Mõtlen kõiki kolme eestlast.
Raimo Pajusalu: Tervis on stabiilne. Kõik liiguvad omal jalul. Kahel järgmisel nädalal on ainult üks ametlik mäng nädalalõpus. Saab korralikult trenni teha ja viimaste nädalate tihedast programmist taastuda.

Siiani vist pole korraga kolme eestlast ühes välisklubis kõrgliiga tasemel mängimas nähtud. Kas Venno liitumine on toonud tribüünile fänne juurde?

Rennes`is mängis viis aastat tagasi samuti kolm eestlast: Sten Esna, Ardo Kreek ja Pavel Kružajev. Venno liitumise järel oleme mitu ilusat võitu saanud ja seega on ka publik saali tagasi tulemas. Venno panus võitudesse on olnud märkimisväärne. Seega võib öelda, et Venno liitumine tõi tribüünidele fänne juurde.

Kuidas näib kõrvalt välja Venno ja sidemängija koostöö?
Meil on väga hea sidemängija. Ta leidis hea klapi Vennoga juba esimesel treeningul. Treeningute ja mängudega läheb see veelgi paremeks.

Rennes on tabeli teises pooles. Miks?
Meil polnud enne korralikku diagonaali. Tulenevalt sellest oli mäng ebaloomulik. Polnud meest, kes raskeid palle maha lööks, just geimilõppudes. Siinses liigas niimoodi mänge võita oli keeruline.

Kes tuleb teile vastu karikavõistluste veerandfinaalis?
Tours (tabelijuht, Rennes on üheksas – toim.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles