Jevdokimov sihib läbimurdehooaega

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jevdokimov Nõmme Kalju särgis.
Jüri Jevdokimov Nõmme Kalju särgis. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Jalgpalliklubi Nõmme Kalju ründaja Jüri Jevdokimov on juba aastaid klubi üks põhimängijatest ning järgmise sammuna sooviks ta seada sammud välismaale. Tänavu loodab ründaja teha oma suurema läbimurdeaasta.

24-aastane mängija liitus Kaljuga aastal 2010 ning on sealt alates löönud klubi särgis täpselt 50 väravat, kokku on tal meistriliigas 75 väravat, kirjutab Soccernet.ee.

«Hetkel ma ise endale uut klubi ei otsi, kuna mul on Kaljuga kehtiv leping. Kui pakkumised tulevad, siis klubile, ma ise ei tea nendest eriti midagi. Mul tuleb ennast lihtsalt võimalikult heasse vormi ajada ja ise mees olla - küll need pakkumised siis ka tulevad. Hetkel on esmatähtis teha Kaljus tugev hooaeg ning mängida klubiga kõrgetele kohtadele,» sõnas ta. «Välismaale siirdumiseks pean kõvasti pingutama ning sooviks piiri taha juba sel aastal pääseda, kuid kui see aasta ei õnnestu, siis järgmisel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles