Kangur ja Siena alistasid tõelises põnevusmängus Olympiacose

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur
Kristjan Kangur Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga F-vahegrupi mängus alistas Kristjan Kanguri koduklubi Siena Montepaschi reedel võõrsil liiga valitseva meistri Piraeuse Olympiacose 74:72.

Mängu lõpp oli tõeline põnevuslahing, kus 1.50 enne lõppu oli seis viigis 67:67. Seejärel tabas Olympiacose mängujuht Vassilis Spanoulis kolmepunktiviske ja pärast seda veel ka kahese. Tomas Ressi pealtpaneku järel oli Siena taga 69:72 ja mängida jäi 33 sekundit. Siena rünnakul läks Pero Antic Bobby Browni vastu viga tegema, kuid Brown suutis veel olukorrast viskele minna ning teenis kolm vabaviset ja tabas ka kõik kolm. Järgmisel rünnakul ei suutnud Olympiacose mängija Kyle Hines palli korvi toimetada ning Siena kiirrünnaku lõpetas 1,7 sekundit enne mängu lõppu Brown.

Brown oli 22 punktiga võitjate resultatiivseim, Daniel Hackett lisas 11 silma. 23 minutit mänginud Kanguri arvele jäi 8 punkti ja 5 lauapalli.

Siena on nüüd vahegrupis võitnud kõik neli kohtumist.

F-vahegrupi teises mängus alistas BC Himki 88:67 Tel Avivi Maccabi. Kelvin Rivers tõi võitjatele 20 punkti, Paul Davis lisas 16 punkti. Maccabi resultatiivseimana viskas Lior Eliyahu 17 punkti.

Caja Laboral sai kolmandas tänases kohtumises 97:75 jagu Fenerbache Ülkerist. Andres Nocioni tõi võitjatele 19 punkti, Nemanja Bjelica lisas 16 silma. Kaotajatele tõid Bojan Bogdanovic ja Emir Breldzic kumbki 16 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles