Õuekallase koduklubi kaotas napilt esimese veerandfinaali

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Õuekallas
Kristjan Õuekallas Foto: Toomas Huik
Kristjan Õuekallase koduklubi Beauvais Oise oli Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistluste esimeses veerandfinaalkohtumises kodusaalis lähedal tiitlikaitsja ja põhiturniiri teise Pariisi Volley löömisele. Kaotanud kaks esimest geimi viisid võõrustajad mängu otsustavasse faasi.

Kahest matšpallist hoolimata tuli Beauvais Oisel viiendas geimis vastu võtta kaotus 16:18. Korduskohtumine peetakse laupäeval pealinnas. Kui Beauvais Oise peaks ükskõik mis tulemusega võitma, selgitab poolfinalisti kuldne geim, kirjutab volley.ee.

Põhikoosseisus alustanud Õuekallasele lõppes mäng avageimi keskel, kui ta kohtumise lõpuni pingile vahetati. Selle aja vältel suutis Eesti koondise nurgaründaja lüüa kolmest tõstest maha ühe.

«Väänasin hommikusel treeningul kergelt põlve ja enne kohtumist rääkisin sel teemal ka peatreeneriga. Enesetunne oli ka sant,» lausus Õuekallas.

Üllatuse sepistas põhiturniiri kaheksandana lõpetanud Montpellier Universite, kes sai kodus jagu tabelijuhist Poitiers Stade Poitevinist 3:1.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles