Eesti suusasprinter sai juunioride MMil kuuenda koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kilp.
Marko Kilp. Foto: Liis Treimann / Postimees

Täna Liberecis alanud juunioride ja kuni 23-aastaste Põhja suusaalade MMil sai Marko Kilp juunioride klassikasprindis kuuenda koha.

Kulla võitis sakslane Lennart Metz, kellele Kilp kaotas 19,7 sekundit. Hõbeda teenis venelane Vadim Koroljov (+2,6) ja pronksi norralane Björn Vidar Suhr (+4,6).

Oma veerandfinaalis oli Kilp esimene, poolfinaalist pääses ta edasi õnneliku kaotajana. Kvalifikatsioonis sai Kilp kirja kolmanda tulemuse. Parimat aega näitas eelsõidus venelane Vadim Koroljov, teine oli norralane Sondre Turvoll Fossli (+0,32). Kilp kaotas Koroljovile 0,96 sekundit.

Kvalifikatsioonist sai edasi ka 21. aja välja sõitnud Alvar Johannes Alev (+8,30), kes lõpuks sai 22. koha. Martin Nassar oli 35. (+14,11) ja Andreas Veerpalu 37. (+14,93).

Naisjuunioride sprindis sai Kristiina Haikara kvalifikatsioonis 27. koha ja pääses samuti veerandfinaali. Parima ajaga edasi saanud venelanna Jevgenia Ostšepkovale kaotas ta 19,89 sekundit. Haikara jäi teises veerandfinaalis viimaseks, kaotades sakslannale Victoria Carlile 15,2 sekundit. Piret Pärnik sai 68 osaleja seas 39. koha (+27,86) ja veerandfinaali ei pääsenud.

Homme sõidetakse Liberecis U23 vanuseklassi klassikasprindid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles