Ribery peab alaealise prostituudiga magamise tõttu kohtu ette astuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zahia Dehar
Zahia Dehar Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalliklubi Müncheni Bayerni ja Prantsusmaa koondise poolkaitsja Franck Ribery peab juunis kohtu ette astuma, süüdistatuna alaealise prostituudiga seksimises.

Intsident leidis aset 2010. aasta 7. aprillil, kui Ribery lennutas 17-aastase Zahia Dehari Pariisist Münchenisse ja viis ta viietärnilisse hotelli, kus nad koos öö veetsid, vahendab Daily Mail.

Ribery olevat prostituudi palganud endale sünnipäevakingiks. Dehar rääkis ajakirjale Paris Match, et Ribery maksis kinni tema lennupiletid ning öö luksushotellis maksis 5000 naelsterlingit. «Olin Ribery sünnipäevakingitus,» tunnistas Dehar. «Kohtusime esmalt ühes Pariisi klubis, ta leppis minuga aja kokku ja lennutas mind Münchenisse, et tähistada enda 26. sünnipäeva. Me seksisime ja ta maksis mulle selle eest. Olin armas kingitus, eks ole ju?»

28-aastane Ribery on küll tunnistanud, et kasutas Dehari teenuseid, kuid mees vannub jätkuvalt, et ei teadnud, et neiu oli alaealine. Prantsusmaal on seks keelatud alla 15-aastastega, kuid prostituudid peavad olema vähemalt 18-aastased.

«Kust ma pidin teadma, et kui varjan partnerite eest enda vanust, võib see neile ühel hetkel kahjuks tulla?» imestas Dehar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles