Inglismaa koondise ekstreener jätkab karjääri Araabias ja püüab Beckhamit kaasa meelitada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven-Göran Eriksson.
Sven-Göran Eriksson. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise endine peatreener Sven-Göran Eriksson sõlmis lepingu Araabia Ühendemiraatide klubiga Al Nasr.

Pooleteiseks aastaks tehnilise nõustajana ametisse võetud Eriksson andis kohe teada, et talle meeldiks oma meeskonnas näha endist hoolealust David Beckhamit. «Kui ta tahab tulla, siis on kõik uksed tema ees kindlasti avatud. Suhtleme jätkuvalt, ehkki ma ei tea, millise otsuse ta on langetanud,» kommenteeris Eriksson vabaagendi seisuses oleva Beckhami tegemisi.

64-aastane Eriksson on pärast inglaste tüüri juurest lahkumist töötanud Lazio, Benfica, Manchester City ja Elevandiluuranniku koondise treenerina ning oli viimati konsultandina ametis Tai klubis BEC Tero Sasana. Eriksson kaitses oma pidevaid töökohavahetusi, põhjendades neid teadmisjanuga.

«Võin kinnitada, et ma pole ühtegi ametit – ka praegust – võtnud vastu raha pärast. Kaugel sellest. Armastan lihtsalt jalgpalli, mulle meeldib uusi maailma paiku näha ja uusi jalgpallikeeli õppida,» sõnas ta Reutersile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles