Räikkönen läheb Vene fännide rõõmuks Moskvasse kihutama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkonen eelmisel aastal Abu Dhabi vormel-1 etapi võitu tähistamas.
Kimi Räikkonen eelmisel aastal Abu Dhabi vormel-1 etapi võitu tähistamas. Foto: SCANPIX

Lotuse vormel-1 meeskonna piloot Kimi Räikkönen seab järgmisel kuul sammud Moskva poole, kui ta osaleb seal jäärajavõistlusel.

Venemaa ajakiri Za Rulem korraldab Moskvas võistluse «Race of Stars» ning Räikkönen on seal külalisstaariks, kirjutab autosport.com.

Võistlus toimub Moskva hipodroomil 23. veebruaril vahetult pärast vormel-1 meeskondade teist talvist testi. Võistluse reklaamimisega tegeleva firma SC ASPAS juhi Anastassia Bendikova sõnul on Räikkönenil Venemaal hiiglaslik fännibaas ning mootorisportlastest on seal rohkem fänne vaid Fernando Alonsol.

«Kindlasti on see Kimi Venemaa fännida jaoks suurepärane võimalus näha teda oma silmaga Moskvas kihutamas,» sõnas Bendikova.

Lisaks Räikkönenile asuvad Moskvas starti veel Caterhami meeskonna piloot Charles Pic, lisaks veel venelasest F1-piloot Vitali Petrov ja autoralli MM-sarjas kihutav venelane Jevgeni Novikov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles