Materazzi: Ibrahimovic solvas oma meeskonnakaaslasi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Materazzi
Marco Materazzi Foto: SCANPIX

Sellest hooajast Pariisi Saint Germainis mängiva vastuolulise jalgpalluri Zlatan Ibrahimovici endine meeskonnakaaslane Marco Materazzi süüdistab Ibrahimovici Milano Interi sisekliima rikkumises.

«Kui Ibrahimovic Interisse tuli, saime alguses hästi läbi, ent hiljem muutus meeskonna sisekliima halvaks,» rääkis Materazzi France Footballile.

«Pole kahtlust, et ta on fenomenaalne mängija, üks paremaid terves maailmas. Kuid tal on ka nõrku külgi, näiteks ei tunnista ta iial oma eksimusi. Suurepärane mängija ohverdab end meeskonna heaks, tema seda ei tee. Ka solvas ta pidevalt oma meeskonnakaaslasi.»

Lisaks jagus Materazzil ohtralt kriitikat Interi tollase peatreeneri Rafa Benitezi kohta.

«Kui oleksin klubi president, siis ma Benitezi ei palkaks. Hea treener teab, kuidas oma sõnumit mängijateni viia, Benitez käitus meiega nagu koolipoistega. Lisaks kiskus ta seintelt maha klubi endise juhendaja Jose Mourinho fotod ja näitas sellega, et on nõrk inimene,» lisas Materazzi. Benitez nimetas omakorda Materazzit valetajaks. «Kõik, mida Materazzi minu kohta rääkis, on vale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles