Eesti teatas Davise karika meeskonna koosseisu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov
Vladimir Ivanov Foto: Peeter Langovits

Eesti teatas koosseisu Davise karika 2. liiga Euro-Aafrika tsooni avaringi matšiks Iirimaaga. Meeskonda kuuluvad Vladimir Ivanov (ATP 455.), Markus Kerner (ATP 1345.), Marek Marksoo (-, pildil) ja Jaan Kononov (-).

Seega jäi koosseis samaks, mille kapten-treener Peeter Lamp ka paar nädalat tagasi teatas, vahendab tennis.ee. Jaak Põldma ei saa osaleda õpingute tõttu USAs ning paarismänguspetsialist Mait Künnap on vigastatud.

Marksoo valiti äsja USA üliõpilastennise Big Sky konverentsi nädala mängijaks. Sacramento State’i ülikooli meeskonnas alustas Marksoo mullu viienda reketina, kerkis siis teiseks, alustas tänavust aastat teisena, kuid viimastes kohtumistes on juba esireketi kohal mänginud.

Kuigi Sacramento kaotas sel nädalal kolm matši neljast, tõi Marksoo üksikmängus meeskonnale 3 ja paarismängus 2 võitu, kummaski mänguliigis sai ta ka ühe kaotuse. Mõlemad kaotused teenis Marksoo matšis Stanfordi Ülikooliga, mis on tennises USA üks tugevamaid tiime.  Stanfordi meeskonnas on kunagi mänginud ka John McEnroe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles