Hullumeelsus! Chelsea tähtmängija lõi jalaga pallipoissi ning saadeti platsilt minema

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard sai pallipoisi löömise eest punase kaardi
Eden Hazard sai pallipoisi löömise eest punase kaardi Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli liigakarika poolfinaali korduskohtumine Chelsea ja Swansea City vahel võttis uskumatu pöörde, kui mängu 79. minutil lõi Chelsea mängija Eden Hazard pallipoissi ning sai punase kaardi.

Pallipoiss oli kogu kehaga palli peale viskunud ega soovinud palli Hazardile nõutava kiirusega tagastada. Seejärel läks sinisärk aga üsna närvi ning olukord lõppes jalalöögiga poisi suunas ning kohtunik saatis mehe riietusruumi. Pallipoisi grimassidest võis jääda mulje nagu ta oleks saanud haiget.

«Mängijana ma saan aru, et ta oli endast väljas ning tahtis, et pallipoiss mänguvahendi talle annaks. Ma mõistan seda kindlas ulatuses, kuid on asju, mida ei tohi mitte kunagi teha,» rääkis Swansea peatreener Michael Laudrup pärast mängu.

Kohtumine lõpps väravateta viigiga. Esimeses mängus oli Swansea võtnud aga 2:0 võidu ning kohtub nüüd finaalis suurüllataja Bradford Cityga.

Vaata videot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles