Lindpere uus koduklubi jahib Dortmundi Borussia kaptenit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmund kapten Sebastian Kehl eelmise aasta kevadel võidetud Saksamaa karikaga.
Dortmund kapten Sebastian Kehl eelmise aasta kevadel võidetud Saksamaa karikaga. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Joel Lindpere uus koduklubi Chicago Fire on teinud pakkumise viimase kahe aasta Saksamaa meistermeeskonna Dortmundi Borussia kaptenile Sebastian Kehlile.

Väidetavalt pole mees aga huvitatud USA klubiga liitumisest. Kehli leping on küll sellel suvel lõppemas, kuid klubi tahab oma kaptenit veel mõnda aega meeskonnas hoida. «Sebastian on suurepärane mängija – selge mõtlemisega, dünaamiline ja tugev,» kiidab Dortmundi peatreener Jürgen Klopp oma 32-aastast hoolealust.

Dortmundi keskväljal on olukord läinud kitsaks. Äsja taasliitus klubiga Nuri Sahin ning lisaks tahavad vänguaega saada ka Sven Bender, Moritz Leitner ja Ilkay Gündogan.

Ka sellel hooajal on Dortmundi üks kogenuimaid mängijaid näidanud head vormi ning teeninud pidevalt mänguaega nii Saksamaa kõrgliigas kui ka Meistrite liigas.

Joel Lindperega samas klubis pallib ka Kehli endine koondisekaaslane Arne Friedrich.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles