Marek Doronin: Žalgiris pakkus võitu meile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teises poolfinaalis võitis Kaunase Zalgiris TÜ/Rocki 83:74 (pildil rünnakul Marek Doronin).
Teises poolfinaalis võitis Kaunase Zalgiris TÜ/Rocki 83:74 (pildil rünnakul Marek Doronin). Foto: Margus Ansu / Postimees

«Selline tunne oli, et nad pakkusid võitu meile, kuid nagu alati ei suutnud me seda ära kasutada,» tõdes Rocki ääremängija Marek Doronin pärast 74:83 kaotust Kaunase Žalgirisele Balti liiga finaalturniiril.

«Olime hästi häälestunud esimesest minutist peale ja meil oli päris palju variante. Kuid näiteks kolmandal veerandajal tegime kolm pallikaotust järjest ja nad tulid meile järele. Lõpus olid nemad paremini häälestatud,» kirjeldas ta.

 

Viktor Sanikidze  arvates polnud Rocki mängul suurt midagi viga, lihtsalt vastane oli lõpus parem. «Kahju on... Meil oli võimalus võita. Lõpus nad tabasid lihtsalt paar olulist viset,» selgitas grusiin. «Mingit suurt probleemi polnudki. Olime neile ka lõpus üsna lähedal, aga nemad lihtsalt tabasid paremini.»

Pronksimängu võti sõltub laupäeval sellest, kuidas Rocki mängijad kaotusest taastuvad. Mehed loodavad eelkõige vaimselt tänasest hävingust üle saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles