NBA tähtede mängu lõplikud koosseisud on selged

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Duncan osaleb tähtede mängul juba 14. korda
Tim Duncan osaleb tähtede mängul juba 14. korda Foto: SCANPIX

Selgusid korvpalliliiga NBA tätede mängu lõplikud koosseisud. Mõlemas meeskonnas on lisaks algviisikumeestele ka seitse varumeest.

Idakonverentsi varumeeste sekka pääsesid Chris Bosh (Miami), Luol Deng (Chicago), Kyrie Irving (Cleveland), Jrue Holiday (Philadelphia), Tyson Chandler (New York), Jouakim Noah (Chicago) ja Paul George (Indiana).

Läänekonverentsi varumeestepingile pääses juba 14. korda tähede mängul osalev Tim Duncan (Sun Antonio). Lisaks Duncanile istuvad pingil veel tema meeskonnakaaslane Tony Parker, Russell Westbrook (Oklahoma City), James Harden (Houston), LaMarcus Aldridge (Portland), David Lee (Golden State) ja Zach Randolph (Memphis).

Algviisikud:

Ida: LeBron James (Miami), Carmelo Anthony (New York), Dwyane Wade (Miami), Rajon Rondo (Boston) ja Kevin Garnett (Boston).

Lääs: Kobe Bryant (LA Lakers), Kevin Durant (Oklahoma City), Chris Paul (LA Clippers), Dwight Howard (LA Lakers) ja Blake Griffin (LA Clippers).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles