Viienda liiga meeskond valmistas Inglismaa karikasarjas suurüllatuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jake Howells (paremal) ja Luton Town valmistasid karikasarjas Norwichi alistamisega suurüllatuse.
Jake Howells (paremal) ja Luton Town valmistasid karikasarjas Norwichi alistamisega suurüllatuse. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli karikasarjas sai vägeva saavutusega hakkama tugevuselt viiendas liigas mängiv Luton Town, alistades võõrsil 1:0 kõrgliigaklubi Norwich City.

Mängu ainsa värava lõi kümme minutit enne lõpuvilet Scott Rendell. Viimati sai Inglismaa mõistes tippliigasüsteemist väljaspool ehk neljandast liigast madalamal mängiv meeskond kõrgliigaklubist karikasarjas jagu nii ammu kui 1987. aastal.

Hädas olid ka Londoni Arsenal ja Manchester City - kui Arsenal sai esiliigas mängivast Brighton & Hove Albionist 3:2 jagu alles tänu Theo Walcotti väravale viis minutit enne mängu lõppu, siis City võitis võõrsil täna Pablo Zabaleta 85. minuti tabamusele 1:0 Stoke Cityt.

Meistriliiga klubidest sai karikasari läbi ka tabeli punase laterna Queens Park Rangersi jaoks, kes kaotas koduväljakul 2:4 tugevuselt kolmandas liigas mängivale Milton Keynes Donsile. Ülejäänud meistriliiga meeskonnad olid võidukad - Everton alistas 2:1 Boltoni, Wigan oli 1:0 üle Macclesfieldist ja Reading võitis koguni 4:0 Sheffield Unitedit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles