Ründajatepõuas vaevlev Juventus palkab veterani Nicolas Anelka

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Anelka
Nicolas Anelka Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalli meistriliiga liider Torino Juventus palkab hooaja lõpuni veteranründaja Nicolas Anelka.

«Tegu on lühiajalise lepinguga hooaja lõpuni, kuna meil on ründajate osas hädaolukord,» kommenteeris Juventuse tegevdirektor Giuseppe Marotta. «Aga esmalt peab ta muidugi arstliku kontrolli läbima.»

33- aastane Anelka kolis läinud aastal Hiinasse Shanghai Shenhua meeskonda, kuid läks nendega maksmata palga pärast tülli. Juventus otsib aga juba tükk aega ründajat, kuna Londoni Arsenalist laenul viibiv Nicklas Bendtner pole suutnud treenerile muljet avaldada ning ilma temata on meeskonnas vaid kolm puhast ründajat – Alessandro Matri, Mirko Vucinic ja Fabio Quagliarella.

Juventus sõlmis küll äsja eellepingu Athletic Bilbaos mängiva Fernando Llorentega, kellest saab suvel vabaagent, kuid baski klubi ei soostunud Llorente teenetest ka raha eest enne suve loobuma. Sestap pöördutigi Anelka poole, kelle varasemate klubide seas on Chelsea, Manchester City, Liverpool, Madridi Real, Chelsea, PSG ja Arsenal. Juventus on Itaalia valitsev meister ja hoiab tänavugi tabelis esikohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles