Mainekas portaal: Margus Hunt oli Senior Bowli suurim kaotaja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (vasakul).
Margus Hunt (vasakul). Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalliliiga NFLi võimalikke uusi mängijaid analüüsiv portaal nflmocks.com on Margus Hundi suhtes halastamatu – eestlase aktsiad kahanesid laupäeval peetud Senior Bowliga nende sõnul märgatavalt.

«Hunt nägi treeningutel kohutav välja ja mängu ajal polnud teda platsil õieti nähagi,» kirjutab portaal. «Mängupaika Mobile’i saabus Hunt suurte kiidusõnade saatel, kuid esines terve nädala jooksul allpool arvestust. Kui varem peeti teda draftis esimese ringi valikuks, siis nüüd võidakse ta valida alles teisel või lausa kolmandal päeval. Kokkuvõttes võib Hunt olla Senior Bowli suurim kaotaja ning peab tänama veebruaris avanevat võimalust veel korra ühislaagris skautidele silma paista. Ta vajab korralikku esitust, et tõestada enda sobivust NFLi,» võttis portaal kokku.

Ekspertide seas lähevad hinnangud Hundi esitusele siiski lahku. «Tal on veel palju õppida, enne kui saab hakata oma atleetlikkust ära kasutama. Kohati ta sähvatas, kuid siis tulid vastased temaga jällegi kergelt toime. Mängu nüanssides on tal veel palju parandamisruumi,» sõnas TFY Drafti ekspert Tony Pauline.

CBSi telekanali asjatundja Rob Rang leidis, et treeningutel hädas olnud Hunt ei pruugi enam areneda. «Tema liikumine on puusadest kinni ja see paistab liiga sageli välja. Oleksin oodanud temalt jõulisemat mängu.» Sama veebikülje teine ekspert Bucky Brooks kiitis seevastu eestlase võimet tegutseda erinevates kaitseformatsioonides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles