Õuekallas: vaevalt, et Beauvais Oise's jätkan

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Õuekallas
Kristjan Õuekallas Foto: Toomas Huik

Prantsusmaa meistrivõistluste veerandfinaalis mängudega 0:2 tiitlikaitsjale Pariisi Volleyle kaotanud Beauvais Oise nurgaründaja Kristjan Õuekallas kahtleb, et pakkumise korral uuele lepingule allkirja annab.

«Vaevalt, et siin jätkan. Klubis logiseb iga kandi pealt kõvasti,» lausus neljapäeval Eestisse naasev ja 4. mail koondisega liituv Õuekallas volley.ee-le.

Esimese veerandfinaalkohtumise kodus 2:3 kaotanud Beauvais Oise jäi võõrsil alla 1:3 (-21, -24, 21, -16). Esimeses geimis norralase Geir Eithuni välja vahetanud ja lõpuni mänginud eestlase arvele jäi kaks punkti.

«Minu põhiülesanne oli koos liberoga servi vastuvõtu eest hoolitseda, sest hiljuti meeskonnaga liitunud sloveen Jasmin Cuturic oli planeeriva pallinguga raskustes. Ja nagunii tõstab sidemängija suurema osa pallidest diagonaal- või temporündajatele,» rääkis Õuekallas.

Kui enne play-off'i uskus Õuekallas võiduvõimalusse, siis nüüd pidi ta tunnistama, et parem meeskond võitis. «Vastastele andis palju juurde Itaalia klubis hooaja lõpetanud Prantsuse koondise libero Hubert Henno,» lisas Õuekallas.

Veerandfinaalis sepistas suurüllatuse Montpellier Universite, kes alistas kahel korral 3:1 põhiturniiri võitja Poitiers' Stade Poitevini. Poolfinaalides lähevad vastamisi Montpellier Universite –   Tourcoing VB Lille Metropole ja Pariisi Volley – Tours VB.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles