Piinliku kaotuse saanud Liverpooli peatreener: süüdi on noored mängijad

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Liverpooli mängijad Brad Jones (vasakul) ja Sebastian Coates.
Pettunud Liverpooli mängijad Brad Jones (vasakul) ja Sebastian Coates. Foto: SCANPIX

Pühapäeval Inglismaa karikasarjas kolmanda liiga klubile Oldham 2:3 kaotanud ja välja langenud Liverpooli peatreener Brendan Rodgers asetas süü noorte mängijate õlgadele, kes tulid tema hinnangul väljakule kehva suhtumisega.

Liverpooli põhikoosseisus oli vaid kolm üle 23-aastast mängijat – väravavaht Brad Jones, keskkaitsja Martin Škrtel ja ründaja Luis Suarez. Rodgersi risk ei tasunud end aga ära. «Oleme sügavalt pettunud. Alustasime mõlemat poolaega kehvasti ja vastased karistasid meid selle eest,» vahendab PA Sport Rodgersi sõnu.

«Meil on ees tähtis mängudenädal, aga suhtumine oli avapoolajal kehv ja see maksis kätte. Kui aus olla, siis olin noortes mängijates väga pettunud. Püüan neile kogemust anda ja näidata, mida Liverpooli eest mängimine tähendab. Tuleb võidelda ja ühiselt tööd teha. Mulle valmistas pettumuse see, kuidas nad antud võimalust kasutasid – nad teadsid küll, mida neilt oodatakse,» lisas Rodgers.

«Ei piisa vaid sellest, kui ennast enne Arsenali ja Manchester City mänge üles köetakse,» viitas Rodgers kolmapäevasele ja pühapäevasele liigakohtumisele. «Ka Oldhami suguste meeskondade vastu peab hästi mängima, kui tahad karikaid võita. Nad harrastavad teistsugust jalgpalli, kus tuleb enda eest seista. Mängija võib olla noor, aga ta peab iseloomu näitama. Selle puudumine valmistaski mulle suurima pettumuse,» lõpetas juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles