Väsimust kurtev Chelsea on andnud laenule 22 mängijat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Essien (paremal) pallib sel hooajal laenulepingu alusel Madridi Realis.
Michael Essien (paremal) pallib sel hooajal laenulepingu alusel Madridi Realis. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Rafael Benitez on kurtnud, et väsimus hakkab tema mängijatele mõju avaldama ning niimoodi on raske kõrgete kohtade eest võidelda.

Kui Benitez kurdab mängijate vähesuse üle, siis samas on Chelsea andnud 22 mängumeest teistele klubidele laenule, kirjutab Sportsmail.

22 laenule antud mängijaga on Chelsea Premier League’s ülekaalukalt esikohal. Teisel kohal on selles arvestuses Londoni Arsenal 12 ja kolmandal Tottenham 11 mängijaga.

Teiste seas on Chelsea hetkel laenule andnud Michael Essieni, Thibaut Courtoisi, Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku, Lucas Piazoni, Tomas Kalas’i, Gael Kakuta ning Josh McEachrani.

«Osasid mängijaid ei ole võimalik praegu tagasi tuua, kuna tehtud on pikemad kokkulepped. Teised on jälle liiga noored. Sellisel tasemel mängimiseks on vaja kogemusi,» rääkis Benitez.

Samas valmistavad Chelseale muret ka Aafrika jalgpallimeistrivõistlused, kuna Nigeeria koondise ridades pallivad seal Victor Moses ja John Obi Mikel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles