Märtin: kui Tänak oleks asju õigesti teinud, siis tema programm jätkuks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Märtin.
Markko Märtin. Foto: Liis Treimann.

Endine rallisõitja Markko Märtin andis Autolehele intervjuu, kus võttis avameelselt sõna Ott Tänaku kohta ning kritiseeris noormeest, et ta oma võimalust rallimaailmas läbi lüüa ära ei kasutanud.

«12 kuud tagasi oli Otil võimalus teha suuri tegusid, aga ta lasi selle võimaluse käest. Lepingu M-Spordiga sõlmisime viieks aastaks, aga täidetud sai sellest vaid kaks aastat. 2012. aastaks olid Otile seatud väga selged eesmärgid, mis, arvestades tema oskusi ja talenti, olid lihtsalt saavutatavad,» rääkis Märtin.

«Kui Ott oleks 2012. aastal kõik õigesti ja hästi teinud, oleks tema programm tänavu jätkunud. Ma pole kunagi kuulnud ralliringkondades sellist väljendit, et sa oled sealt pisikesest Eestist, seepärast me sind meeskond ei võta,» selgitas Märtin, kes lisas, et sellist vabandust kasutavad kehvad sõitjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles