Eesti võrkpallurite klubid langesid Prantsusmaa karikavõistlustel välja veerandfinaalis

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno
Oliver Venno Foto: Sille Annuk

Võrkpalli Prantsusmaa karikavõistluste veerandfinaalis sai eile otsa eestlaste osalus, välja langesid nii Pariisi Volley (Ardo Kreek) kui mullune karikavõitja Rennes Volley 35 (Oliver Venno, Raimo Pajusalu, Keith Pupart), kusjuures koduväljakul.

Pariisi meeskond (tabeli 5.) kaotas kaks kohta madalamal paiknevale Narbonne’i klubile (7.) 0:3 (-16, -22, -20) ning Rennes’i meeskond (8.) juba pikka aega esikohal püsivale Tours’ile 1:3 (-17, 24, -21, -17), vahendab volley.ee.

«Meil oli variant olemas, kui me suutnuks terve mängu oma servi peale suruda. Siis oleks ka võit tulnud. Kahjuks läks serv pärast teist geimi kehvaks,» sõnas Oliver Venno Rennes’i mängu kohta.

«No ei oska eriti midagi öelda, kogu meeskonna mäng lonkas. Võimalik, et natuke alahindasime vastast, kuna liigamängus võitsime neid eelmisel nädalal 3:0,» kommenteeris Ardo Kreek Pariisi Volley mängu. «Täpset statistikat pole näinud, aga meeles on, et servisin kolm ässa ja vist kaheksast ründepallist realiseerisin vaid kaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles