Eesti koondis asus Dublinis valmistuma Davise karikamatšiks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov
Vladimir Ivanov Foto: Peeter Langovits

Eesti tennisekoondis jõudis üleeile Dublinisse, kus reedest pühapäevani peetakse Davise karikasarja II liiga Euro-Aafrika tsooni avaringi matš Iirimaaga.

Eesti Tennise Liidu peasekretäri Allar Hindi sõnul mängitakse üpris kenas ja esinduslikus David Lloydi spordiklubis, mis asub natuke kesklinnast väljas, vahendab Eesti Tennise Liidu kodulehekülg.

Klubi tennisekeskus mahutab kümme väljakut, basseini ja jõusaali. «Saalis on veel suhteliselt jahe, kuid eesti poisid lubasid selle reedest kuumaks kütta, seda eesti kohaliku fännklubi abiga, keda umbes 50 ringis peaks kohale tulema,» teatas Hint.

Hint lisas, et kuigi tenniseproffidel ikka kuskilt valutab, pole Eesti koondisel siiski selliseid probleeme, mis segaks mängimist. «Reedel peaks üksikmängus kindlasti osalema Vladimir Ivanov, kuid teine mängija selgub treeningute käigus,» sõnas Hint. Lisaks Ivanovile kuuluvad meeskonda Markus Kerner, Marek Marksoo ja Jaan Kononov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles