Õde esitas Madis Kallase spordipreemia kandidaadiks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Kallas
Madis Kallas Foto: Andres Haabu

Möödunud aastal Eesti Olümpiakomitee presidendiks kandideerimisega palju elevust tekitanud endise kümnevõistleja Madis Kallase õde Kadri esitas igapäevasel Saaremaal sporditööd tegeva venna 2012. aastaks riikliku spordipreemia kandidaadiks.


 

Põhjendusena kirjutas Kadri Kallas, et vend andis möödunud aastal väga aktiivse panuse Eesti spordi propageerimisse ning tema töö oli tulemuslik. Lisaks märgitakse ära Kallase kandideerimist EOK presidendiks.

Spordipreemiaid, mille suurus on 9600 eurot, antakse välja kuus ning neile kandideerib 26 inimest. Teiste hulgas leiab nimekirjast tiitlivõistlustel medaleid võitnud ujujad Martti ja Triin Aljand, tennisist Kaia Kanepi, kettaheite olümpiapronksi Gerd Kanteri ja maadluse olümpiahõbeda Heiki Nabi ning mõlema mehe treenerid.

Välja antakse ka kaks 40 000 euro suurust elutööpreemiat. Kandidaate on 13, neist Heino Sisask esitati sinna nimekirja juba kümnendat korda. Nimekirjast leiab kolmikhüppe olümpiavõtja Jaak Uudmäe ja ühe Eesti korvpalliajaloos enam tiitleid pälvinud mehe Priit Tomsoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles