Video: 19-aastane Varane tegi Barcelona vastu tõelise supermängu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raphael Varane (pikali) Lionel Messit takistamas
Raphael Varane (pikali) Lionel Messit takistamas Foto: SCANPIX

Eile hilisõhtul mängisid Hispaania jalgpalli karikavõistluste poolfinaalis Madridi Real ning Barcelona 1:1 viiki ning pärast kohtumist on Hispaania spordimeedia esiküljed vallutanud 19-aastane prantslane Raphael Varane.

Lisaks sellele, et mees lõi kohtumise lõpu eel Madridi viigivärava, säras ta terve mängu jooksul ka kaitsefaasis. Korra päästis ta palli ära oma väravajoonelt ning mitmel korral takistas suurepäraselt Barcelona ründajaid.

Varane tegutses keskkaitses koos vanameister Ricardo Carvalhoga. Oleks Pepe või Sergio Ramos saanud selles mängus kaasa teha, poleks 19-aastasele noormängijale ilmselt mänguaega jagunud.

Esimest korda El Clasicol osalenud Varane mängis ennast igal juhul pikaks ajaks Madridi fännide südameisse ning ilmselt avaldas muljet ka peatreener Jose Mourinhole.

Noor prantslane liitus meeskonnaga 2011. aastal ning tema ülemineku peamiseks läbiviijaks oli legendaarne Zinedine Zidane isiklikult.

Vaata Varane’i individuaalseid tipphetki

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles