Eesti teatenaiskond langes esimeselt kohalt viimaseks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Jurlova.
Darja Jurlova. Foto: Andreas Nigol

Austrias Obertilliachis toimuvatel juunioride ja noorte maailmameistrivõistlustel laskesuusatamises pidi Eesti naiste juunioride teatetrio leppima viimase, 15. kohaga.

Seejuures tuli avavahetust sõitnud Darja Jurlova veel teise tiiru liidrina, olles esimeses tiirus kasutanud vaid ühte lisapadrunit. Püstitiirus tuli kolmest varupadrunist hoolimata sõita üks trahviring, kuid vahetuse andis Jurlova sellegipoolest üle kolmandana.

Grete Gaim lasi lamades tiirus puhtalt, kuid püstitiirus tuli ka temal sõita üks trahviring. Vahetuse andis Gaim üle kaheksandana. Viimast vahetust sõitnud Susan Külm pidi avatiirus ära kulutama kõik kolm varupadrunit, kuid pääses trahviringideta. Püstitiirus enam nii hästi ei läinud ja sõita tuli koguni kolm trahviringi, nii lõpetaski Eesti viimasel 15. kohal.

Võitnud Saksamaa kolmikule kaotati lõpuks 7.41,4. Kuue tiiru peale vaid ühte varupadrunit kasutanud sakslannad edestasid teisi mäekõrguselt, sest hõbemedali saanud Ukraina kaotas neile juba üle kahe minuti. Kolmas oli Venemaa naiskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles