Holland jättis tähtmängijad koondisest välja, kas sama juhtub ka matšis Eestiga?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben (vasakul), Rafael Van der Vaart (keskel) ja Wesley Sneijder jäävad Hollandi koondise järgmisest kohtumisest eemale.
Arjen Robben (vasakul), Rafael Van der Vaart (keskel) ja Wesley Sneijder jäävad Hollandi koondise järgmisest kohtumisest eemale. Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondis kohtub järgmisel nädalal sõpruskohtumises Itaaliaga ning hollandlaste peatreener Louis van Gaal otsustas mitmed tähtmängijad koondisest välja jätta.

Van Gaal ei kutsunud koondisesse Wesley Sneijderit, Rafael van der Vaarti ja Arjen Robbenit, kuna mehed pole koduklubides saanud viimasel ajal regulaarselt mänguaega, kirjutab Reuters.

Samal põhjusel jäeti koondisest välja ka Johnny Heitinga, Gregory van der Wiel ja Maarten Stekelenburg. «Etteseatud kriteeriume oli raske täita, kuid vaid Robbeni puhul tekkis kiusatus talle koondisekutse saata,» sõnas van Gaal.

Hollandi koondise tegemised pakuvad palju huvi ka Eesti koondise poolehoidjatele, kuna juba 22. märtsil minnakse Amsterdamis vastamisi MM-valikmängus. Kuna kohtumine Itaaliaga on hollandlastele viimaseks enne MM-valikmängu Eestiga, siis on seal hästi esinevatel meestel hea võimalus teenida koondisekutse ka järgmisteks matšideks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles