Fotod: Beyonce pani Super Bowli pressikonverentsil kriitikute suud lukku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce
Beyonce Foto: SCANPIX

USA lauljatar Beyonce osales eile ameerika jalgpalli finaalmängu Super Bowli pressikonverentsil ning esitas seal ka USA hümni.

Lavale astudes palus Beyonce saalis viibijatel püsti tõusta ning seejärel esitas ta USA hümni. Pärast esituse lõpetamist soovis ta teada, kas kellelgi on veel küsimusi, kirjutab Yahoo!

Nimelt esitas Beyonce hiljuti USA hümni ka USA presidendi Barack Obama ametisse vannutamise tähistamisel ning seal lasti hümni lindilt. Nüüd soovis Beyonce oma veenva esitusega tõestada, et otse laulmine ei ole tema jaoks mingi probleem. Samas põhjendas ta, et eelmisel korral ei soovinud ta otse laulda, kuna harjutamiseks jäi vähe aega ja ta ei olnud kindel, kas esitus oleks tulnud veatu.

Samas rääkis lauljatar Super Bowli pressikonverentsil, et ta juba ootab eelseisvat üritust, kus ta esineb vaheajashowl. Huvitava lisamärkusena võib lisada, et Beyonce ei teeni Super Bowlil esinemise eest NFLi käest senitigi. Samas ei ole kunagi ühelegi esinejale selle eest makstud, kuna Super Bowli poolajashowl lavale astumine on reklaam, mida raha eest osta ei ole võimalik.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles