Vigastuspausilt naasnud Liinamäe tuli noorte meistriks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Liinamäe
Gerli Liinamäe Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Nädalavahetusel peeti Tartus iluuisutamise noorte meistrivõistlused, kus tegi esimese vigastusjärgse võistluse ka Gerli Liinamäe.

Liinamäe võistles viimati novembri keskel Austrias Grazis, detsembrikuistest täiskasvanute Eesti meistrivõistlustest oli ta sunnitud parema jala vigastuse tõttu loobuma. Noorte meistrivõistlustel sai Liinamäe lühikava eest 44,74 ning vabakava eest 83,47 punkti ning tuli 128,21 punktiga kindla eduga Eesti noorte meistriks.

Teise koha saanud Sindra Kriisa kogus 106,60 punkti, kolmas oli Eike Langerbaur 101,24 punktiga. Kokku osales võistlustel 18 tüdrukut.

Jäätantsus osales noorteklassis kaks paari, kindla eduga tulid Eesti meistriteks Johanna Allik ja Paul Bellantuono, kes kogusid 112,56 punkti. Marina Elias ja Denis Koreline said 87,15 punkti.

Noormeeste seas võitis Eesti meistritiitli Samuel Koppel 123,77 punktiga, teine oli Mihhail Sokolov 87,57 ja kolmas Maksim Pekki 74,37 punktiga.

Liinamäe ning Allik ja Bellantuono tagasid Eesti noorte meistritiitliga ka pääsu juunioride MMile. Üles antakse ka Koppel, kuigi praegu on tal veel MM-norm täitmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles