Eesti Davise karika tennisemeeskond jäi Iirimaale 2:3 alla

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Marksoo.
Marek Marksoo. Foto: Viktor Burkivski

Eesti tennisemeeskond kaotas Davis Cupi II liiga Euro-Aafrika tsooni avaringis Iirimaale 2:3, kui Marek Marksoo jäi viimases kohtumises alla Sam Barryle (ATP 604.) 2:6, 1:6, 3:6, vahendab tennis.ee.

Jõudude vahekorra otsustas seekord paarismäng, sest Jürgen Zoppi vigastuse tõttu Eesti esinumbriks kerkinud Vladimir Ivanov mängis oma taseme välja, võites ka endast edetabelis üle saja koha kõrgemal asuvat James McGee’d, kuid teised eestlased ei saanud iirlastele vastu.

Jaan Kononov teenis McGee vastu neli ja Marksoo Barry vastu kuus geimi. Meeskonna kapten Peeter Lamp ei proovinud Markus Kernerit, kuid pole võimalik spekuleerida, et temagi kastanid tulest välja toonuks.

Eesti kohtub nüüd üleminekumängus aprilli esimesel nädalavahetusel Bulgaariaga, kes kaotas Soomele 2:3. Kuigi Soomel ei teinud kaasa esireket Jarkko Nieminen, piisas neile paarismängu võidust, sest mõlemad soomlased võitsid Bulgaari teist reketit Aleksander Lazovit (503.). Bulgaaria esireket Grigor Dimitrov (40.) tõi kaks võitu.

Bulgaaria peaks Davis Cupi kodulehekülje info põhjal mängima samuti kodus. Kui Dimitrov teeb kaasa, pole Eestil lihtne isegi siis, kui Zopp aprilliks seljavigastusest terveneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles