Button: Red Bullil on kõige kiirem vormel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button on sel hooajal võitnud kuuest etapist viis.
Jenson Button on sel hooajal võitnud kuuest etapist viis. Foto: AP / Scanpix
Brawn GP vormel-1 meeskonna piloot Jenson Button usub Bahreini etapi võidust hoolimata, et hetkel on kõige kiirem vormel Red Bull Racingu meeskonnal.

Button võttis Bahreinist hooaja kolmanda võidu ning edestas Hiinas parima kohaga lõpetanud Sebastian Vettelit, kes kaotas sõidus palju aega teiste taga kinni olles, kirjutab Sponest.

«See oli väga magus, kuna me ei oodanud seda pärast laupäevast kvalifikatsiooni,» ütles Button. «Kõik on järgi jõudnud ja minu arvates on Red Bull meist tegelikult möödagi läinud.»

Meeskonna juht Ross Brawni sõnul hakatakse autole uuendusi külge kruvima Euroopa hooaja alguses ning põhjust optimismile jätkub.

«Barcelonaks ja edaspidiseks on meil varuks mitmed uuendused. Peame optimistlikud olema,» lisas Brawn. «Esimesele võistlusele läksime täispaketiga ja midagi ei jäänud varuks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles