Palliplatsile naasnud Zenjov jättis Barcelona legendilt autogrammi küsimata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: AFP/SCANPIX

Nädalavahetusel naasis pika vigastuspausi järel taas väljakule Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjov (pildil), kes jooksis väljakule koduklubi Lvivi Karpatõ sõpruskohtumises bulgaarlaste Litexi Lovechi vastu.


Üle aasta põlveprobleemidega kimpus olnud ja kahel operatsioonil käinud Zenjov pääses treeningmatšis väljakule 69. minutil. Matš lõppes 1:1 viigiga.

Esimest korda vigastas Zenjov põlvesidemeid 2011. aasta oktoobris ning kuna paranemine ei kulgenud loodetult, tuli ründajal juuni lõpus taas operatsioonilauale heita. Vahepeal osales ta seejuures ka mõnes Ukraina liiga kohtumises.

«Nii pika pausi järel on raske tagasi tulla. Ma üritan korralikult taastuda, et tulla taas platsile ja mängida jalgpalli,» sõnas Zenjov klubi kodulehele. «Meeskonnas on palju uusi mängijaid, kellega ma pole varem koos platsil viibinud, kuid ma kohanen selle olukorraga.»

Samas uuriti Zenjovi käest, kas ta kasutas sõpruskohtumise järel soodsat olukorda ja küsis Bulgaaria jalgpallilegendi, FC Barcelona pikaajalise mängumehe ja praegu Litexi juhendaja Hristo Stoichkovi autogrammi. «Tean, et ta on suurepärane jalgpallur ning ta mängis ka Barcelonas, kuid ma ei kogu autogramme,» vastas Zenjov.

Kui Ukraina liiga naaseb talvepausilt 2. märtsil, siis Saksamaa kõrgliigas käib hooaeg täie hooga ning punktilisa teenis Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani tööandja FC Augsburg, kes viigistas võõrsil 1:1 Wolfsburgiga. Klavan tegi kaasa terve kohtumise.

Augsburgil on nüüd koos 14 punkti, kuid turniiritabelis kukuti ühe koha võrra ning nüüd ollakse taas eelviimasel ehk 17. positsioonil. Samas oli tabeli lõpus asetsevatele meeskondadele üldse hea voor ning võidu teenis viimasel kohal paiknev Greuther Fürth, kes alistas võõrsil 2:1 Schalke. 16. kohal asuv Hoffenheim alistas samal ajal koduplatsil 2:1 Freiburgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles