Video: Inglismaa tippjalgpallur löödi tänavakakluses nokauti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Simpson löödi tänavakakluses pikali ja ta kaotas teadvuse.
Danny Simpson löödi tänavakakluses pikali ja ta kaotas teadvuse. Foto: Ekraanitõmmis videost

Inglismaa kõrgliigaklubis Newcastle Unitedis mängiv jalgpallur Danny Simpson sattus eile varahommikul Manchesteris kaklusesse ning lebas tükk aega teadvuseta olekus tänaval.

26-aastasel Simpsonil tekkis kella nelja paiku hommikul kiirtoidukohas järjekorras seistes tüli 40. või 50. eluaastates meesterahvaga ning pealtnägijate sõnul lõi Simpson meest nii kõvasti, et too kukkus pikali. Seejärel Simpson lahkus ja istus taksosse, kust üks teine mees ta välja tõmbas ja jalgpallurile virutas, kirjeldab The Sun sündmuste käiku.

Saadud obadus oli nii tugev, et veritsev Simpson kaotas teadvuse ja lebas kõnniteel umbes 15 minutit, kuni lõpuks saabus sündmuspaigale kiirabi, mis ta haiglasse toimetas.

Ühe pealtnägija sõnul oli Simpson tõenäoliselt alkoholi tarvitanud. «Tundus küll, et ta oli purjus. Tal tekkis ühe mehega tüli ja see mees hakkas teda nügima, seejärel Danny kaotas enesevalitsuse ja lõi teda ning mees kukkus pikali,» kirjeldas pealtnägija. «Keegi tõmbas Danny selle mehe juurest ära ja kõik ütlesid talle, et ta peab lahkuma.»

Lahkudes tekkis aga Simpsonil tüli kahe väljaviskajaga, kes polnud sel hetkel tegelikult tööl. «Danny istus juba taksosse, aga kaks väljaviskajat jooksid sinna juurde ja tegid ukse lahti,» rääkis pealtnägija. «Seal oli üks tüdruk, kes üritas olukorda rahustada ja palus taksojuhti, et ta Danny koju viiks, aga üks väljaviskajatest tõmbas Danny autost välja ja virutas talle näkku.»

«Danny kukkus maha, olles pooleldi kõnni- ja pooleldi sõiduteel, suust voolas verd,» jätkas pealtnägija. «Ta oli üsna kehvas seisus ja teadvuse kaotanud. Ta hingas, aga ei reageerinud.»

Üks teine pealtnägija väitis, et endine Manchester Unitedi noorteklubi mängija Simpson noris ise söögikohas tüli: «Ta oli täiesti purjus ja ülbitses, tahtis, et kõik teaksid, kes ta on. Ta tülitas tüdrukuid ja käitus äärmiselt ebameeldivalt.

Manchesteri kiirabi kinnitas, et sündmuspaigalt toimetati üks meesterahvas haiglasse, kuid rohkem ei täpsustatud. Simpsoni esindaja sõnul on mängumees terve. «Dannyga on kõik korras ja ta on juba homme jälle trennis,» kinnitas Simpsoni esindaja.

Simpson ise kirjutas täna Twitterisse: «Minuga on kõik korras, kaks ühe kallal, hea töö!»

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles