Jalgpallilegend Gascoigne läks vabatahtlikult võõrutusravile

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Gascoigne.
Paul Gascoigne. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallilegend Paul Gascoigne, kes ilmus paar päeva tagasi avalikkuse ette šokeerivas seisundis, otsustas vabatahtlikult USAsse võõrutuskliinikusse minna.

«Paul on erakordselt liigutatud kõikidest siirastest abipakkumistest ja toetusest, mis on talle viimase paari päeva jooksul osaks saanud. Ta on alkohoolik, keda vaevavad keerukad probleemid, kuid ta tahab oma sõltuvust täielikult mõista ja kontrolli all hoida,» teatas Gascoigne’i eest hoolitsev agentuur GamePlan Solutions ametlikus avalduses.

Ühtlasi kinnitati, et Gascoigne siirdus USAsse võõrutuskliinikusse ning rõhutati, et see oli 45-aastase eksjalgpalluri enda soov. Gascoigne tekitas furoori paar päeva tagasi Northamptonis, kui pidi esinema heategevuslikul üritusel, kuid ei suutnud lavale astudes selgeid lauseid moodustada, ropendas korduvalt ja värises üle keha kontrollimatult. Üks oma põlvkonna säravamaid Inglismaa jalgpallureid on suurema osa elust maadelnud alkoholisõltuvuse ja muude probleemidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles