Maailma parim temposõitja loobub tänavusest Tourist?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabian Cancellara
Fabian Cancellara Foto: SCANPIX

Šveitsi ajaleht Blick kirjutab, et tegevratturitest temposõidus enim säranud Fabian Cancellara loobub sel aastal Tour de France'il osalemast.

Varasematel Prantsusmaa velotuuridel viis proloogi ja kaheksa etappi võitnud ning 28 päeva kollast liidrisärki kandnud (rohkem pole suutnud ükski teine üldvõiduta jäänud mees) Cancellara ei näe tänavu säramiseks suuri võimalusi. Esimesi etappe võõrustaval Korsika saarel pole kavas proloogi ega temposõitu, vahendab Spordipartner.ee.

Esimene eraldistart on alles neljandal päeval, kui läbida tuleb 25 km. Touri programmi kuulub kokku kolm temposõitu, kuid see pole RadioShack Leopardi meeskonna ässale piisav motivatsioon. Teda ei paelu ka tiimi liidri Andy Schlecki abistamine, sest väidetavalt ei usu Cancellara, et Luksemburgi rattur on võimeline Prantsuse tuuri võitma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles