Miss Valentine'ile saabuvad täna esimesed võistkonnad

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukrainlanna Anna Rizadtinova.
Ukrainlanna Anna Rizadtinova. Foto: Miss Valentine

Täna saabuvad Eestisse 19. Miss Valentine'i rahvusvahelisele võimlemisvõistlusele ja iluvõimlemise MK-etapile esimesed võistkonnad. Võistlus algab ametlikult neljapäeval kell 10.00.

Esimeste saabujate seas on Austraalia ja Kreeka delegatsioonid. Nende hulgas ka esimene MK-etapi osavõtja Jaelle Cohen Austraaliast.

Juba eile öösel alustati Tartus A.Le Coq spordimajas võistlusväljaku kokkupanekut. Homme hommikuks loodetakse saal lõplikult valmis saada ning algavad ametlikud treeningud nii ilu- kui ka rühmvõimlemise võistlusest osavõtjatele.

«Korraldus on sujunud planeeritult. Ilmastikuolude tõttu on hilinenud vaid Swiss Timing tehnika, aga loodame, et homme hommikuks on ka kogu tehnika kohal,» sõnas Miss Valentine'i peakorraldaja Janika Mölder. «Võistluseks oleme igati valmis ning rõõmustame eriliselt algava MK-etapi üle.»

Reedel algava MK-etapi näol on tegemist läbi aegade esimese iluvõimlemise maailmakarika osavõistlusega Põhja-Euroopas.

Erikülalistena tulevad Miss Valentine'ile esinema Londoni olümpialt pronksmedali võitnud Ljubov Tšarkašina (Charkashina) Valgevenest ning MM- võistlustel kolmanda koha saavutanud Aliya Garajeva (Garayeva) Aserbaidžaa

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles