Putiniga väidetavalt kaks last saanud iluvõimlemislegendil lapsi tegelikult polevat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alina Kabajeva
Alina Kabajeva Foto: SCANPIX

The New York Post teatas eelmisel nädalal, et läbi aegade üks edukamaid iluvõimlejaid Alina Kabajeva sünnitas Vladimir Putinile eelmise aasta novembris tütre. Samas olevat neil veel ühine 3-aastane poeg.

Seejärel lükkas Kabajeva pressiesindaja aga The New York Posti väited ümber ning endisel tippsportlasel hetkel lapsi polevat, kirjutab Metro.

«Meedias esitatud väited on valed. Alina Maratovnal ei ole praegusel hetkel lapsi. Tal ei ole tütart ega ka poega,» teatas sportlase pressiesindaja.

29-aastane Tškendis sündinud Kabajeva on läbi aegade üks edukamaid iluvõimlejaid ning tal on ette näidata kaks medalit olümpiamängudelt, 14 medalit MMidelt ning 25 medalit EMidelt.

Kuldmedali teenis ta 2004. aasta Ateena OMil, MM-kuldasid teenis ta karjääri jooksul kaheksa ja EM-kuldasid 15. Sportlaskarjääri lõpetas ta 2007. aastal ning seejärel on ta olnud Venemaa riigiduuma saadik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles