Jääger Šoti meediale: oli õnne, et Rangers mulle lepingut ei pakkunud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger (paremal) Glasgow Rangersi särgis.
Enar Jääger (paremal) Glasgow Rangersi särgis. Foto: rangers.co.uk

Eelmisel talvel käis Eesti jalgpallikoondise paremkaitsja Enar Jääger testimisel Šotimaa suurklubi Glasgow Rangersi juures ning oli lähedal ka lepingule. Peatreener Ally McCoist tahtis eestlast oma meeskonnas näha, kuid klubi juhid Jäägerile lepingut siiski ei pakkunud.

Tänasel päeval mängib suurtesse finantsraskustesse sattunud meeskond aga Šotimaa tugevuselt neljandas liigas. «Võib-olla oli mul õnne, et Rangers mulle lepingut ei pakkunud,» meenutas Jääger aastataguseid sündmusi The Scottish Sunile. «See, mis minuga Rangersis juhus on osa jalgpallist. Sellised asjad lihtsalt juhtuvad.»

Jääger rääkis, et ta oli klubi käitumises mõnevõrra pettunud. «Mitte keegi Rangersi poole pealt ei rääkinud otse minuga,» selgitas teadmatuses olnud kaitsja. Pärast Šotimaal käiku liitus Eesti koondise raudvara taas oma vana klubi Aalesundiga, kuid tänaseks päevaks on mehest saanud jälle vabaagent ning ta otsib uut klubi.

Rangers võib taas suvel oma meeskonda uusi mängijaid hankida ning Jääger ei oska öelda, kas ta võtaks nende pakkumise sellel korral vastu. «Kas ma mõtleksin Rangersi uue pakkumise üle? Ma ei tea. Seda on raske öelda,» lõpetas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles