Liverpooli legend teatas, et riputab suvel jalgpallisaapad varna

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Carragher.
Jamie Carragher. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi elav legend Jamie Carragher teatas, et teeb käesoleva hooaja järel jalgpalliga lõpparve.

«Teen selle avalduse praegu, kuna ma ei taha, et peatreener ja klubi peaksid minu tulevikku puudutavatele küsimustele vastama, kui ma tean juba ise väga hästi, mida kavatsen ette võtta. Mul on olnud au ja õnn seda suurepärast klubi nii kaua esindada ning tahaksin kõiki seotud inimesi tänada, kuid praegu pole selleks õige hetk. Ma ei kavatse oma otsust enne hooaja lõppu rohkem kommenteerida, sest peame täielikult keskenduma võimalikult hea tabelikoha saavutamisele,» lausus 35-aastane Carragher.

Carragher liitus Liverpooli noortesüsteemiga juba üheksa-aastasena ning on terve karjääri samas klubis veetnud. 17 hooaja jooksul on ta praeguseks kirja saanud 723 mängu ja löönud neli väravat. Inglismaa koondises on Carragher mänginud 38 korral.

2005. aastal tuli Carragher Liverpooliga Meistrite liiga ja 2001. aastal UEFA karikasarja võitjaks, lisaks on tema nimel kaks Inglismaa karikavõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles