Rock peab Leedus kaks olulist mängu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa (palliga).
Valmo Kriisa (palliga). Foto: Margus Ansu / Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskond sõitis täna lõunal bussiga Leetu, kus homme kohtutakse Balti liiga vahegrupi teises ringis Vilniuse Sakalaiga ning pühapäeval Šiauliaiga.

Perekondlikel põhjustel ei sõitnud Leetu meeskonna peatreener Gert Kullamäe. Peatreeneri ülesannetes Rocki abitreeneri Toomas Kandimaa sõnul läks võistkond Leetu terves koosseisus, sest ükski gripiviirus ega vigastus pole mängijaid õnneks kimbutanud. «Marek Doronin oli vahepeal natukene tõbine, aga üldiselt pole seis hull,» sõnas Kandimaa.

Eelseisvast kahest mängust pidas Kandimaa mõnevõrra raskemaks pühapäevast kohtumist Šiauliaiga. Vilniuse Sakalaid võitis Rock kodus 43 punktiga ning praegu on Leedu meeskond vahegrupis võiduta.

«Aga alahinnata ei saa kindlasti. Oma kodusaalis on nad häid mänge näidanud ennegi. Meil pole ka pikka aega tugevaid mänge olnud, kuid loodetavasti saame selle rütmi kohe kätte,» lausus Kandimaa. «Selles mõttes on hea, et kui suudame Sakalaid võita, oleme ka Šiauliai vastu paremini valmis.»

Kui Rockil õnnestuks mõlemad mängud võita, peaks olema vahegrupi võit kindlustatud. Kui aga ka Valmiera peaks kõik mängud võitma, võib viimases kohtumises hakata rolli mängima punktide vahe. «Nii et tegelikult ei ole kuni viimase mänguni midagi kindlat,» nentis Kandimaa.

Nii homset kui pühapäevast mängu saab jälgida otsepildis spordiportaalist www.sportotv.lt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles