Tarval puudub paar mängijat, Rockil peatreener

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rock peab Lätis üliolulise mängu
Tartu Rock peab Lätis üliolulise mängu Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskond lõpetab täna kahenädalase mängupausi Balti liiga vahegrupiturniiril. Paraku sõideti eile Leedu pealinna Vilniusse ilma peatreener Gert Kullamäeta, kes on perekondlikel põhjustel olnud juba paar päeva meeskonnast eemal.

Kohtumises Vilniuse Sakalaiga juhendab tartlasi abitreener Toomas Kandimaa. «Vahepeal oli Marek Doronin haige, kuid viimastel treeningutel oli juba terve meeskond rivis,» rääkis Kandimaa ja avaldas arvamust, et kahemängulisel välisturneel on mõlemad vastased võidetavad. Probleemiks võib aga saada viimasel ajal kummitav tugevate mängude puudus.

«Loodetavasti saame end esimeses mängus käima tõmmata,» lausus Kandimaa.

«Tean, et viimati mängisid nad ainult kuue mehega. Kui me sellise meeskonna vastu end käima ei saa, siis kelle vastu veel…» Homme saavad tartlased puhata, pühapäeval mängitakse aga Šiauliaiga. Kodus õnnestus Rockil mõlemad vastased alistada.

Pole võimatu, et pühapäevaseks mänguks liitub meeskonnaga ka peatreener Kullamäe, kuid see pole veel päris selge. Rocki mänedžeri Meelis Pastaku sõnul kaalutakse, kas selline käik on üldse otstarbekas.

Täna alustab kahest mängust koosnevat Leedu turneed ka Rakvere Tarvas, kes on Balti liiga vahegrupiturniiril kogunud sarnaselt Rockiga kolm võitu. Tarva vastased on Utena Juventus ja Pasvalyse Pieno zvaigzdes. Juventusega kohtutakse esimest korda, kuid Leedu piimameistritest käis Tarva jaks koduväljakul üle.

Tarvas sõitis Leetu ilma haigestunud Renato Lindmetsa ja Oliver Metsaluta. Mõlemad mehed jäid kõrvale ka viimasest koduse meistriliiga kohtumisest Valgaga. Selles heitluses vaid napi ühepunktilise võidu saanud Tarva peatreener Andres Sõber oli meeskonna seisundit kommenteerides pisut murelik. Asjad ei sujuvat nii hästi kui detsembri lõpus Eesti karikavõistlusi võites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles