Grete Treieri eesmärk: kahe aasta pärast Tartus toimuv EM

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Treier
Grete Treier Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Jätkuvalt Michela Fanini naiskonna nimekirja kuuluvale Grete Treierile on tänavu antud nii treenimise kui ka võistlemise osas vabad käed. Kaugemaks sihiks on aga 2015. aastal Tartus peetavad Euroopa meistrivõistlused. «Ma polegi EMil kunagi võistelnud, sest alustasin rattaspordiga hilja, seal kehtis aga vanusepiirang. Kuid nüüd on naiste eliitklassi sõit kavas. Järgmist kahte aastat näengi kui aktiivset puhkust ja ettevalmistust EMiks,» lausub Treier.

Ebaõnnestunud Londoni olümpiamängude järel välja öeldud loobumisplaan on seega taas kõrvale lükatud. «Tegin just täna (eile – toim) aasta esimese rattatrenni. Aegapidi tõstan nüüd koormusi, märtsi keskel lähen Hispaaniasse laagrisse, kuhu mingiks ajaks tuleb ka pere,» sõnab Treier.

«Seega ei saa ma öelda, et oleksin harrastaja. Kui tervis alt ei vea ja enesetunne on hea, võistlen ehk ka Michela Fanini eest. Boss vaatas juba sügisel silma ja teatas, et sina küll ei lõpeta,» naerab Treier. «Eks nad meelitavad mind praegugi tagasi, aga üritan neid iga kord ikka maa peale tuua.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles