Vihane Mancini: rikas mees peab saama kulutada võimalikult palju raha

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City peatreener Roberto Mancini.
Manchester City peatreener Roberto Mancini. Foto: SCANPIX

Inglismaa valitseva meisterklubi Manchester City peatreener Roberto Mancini ei ole sugugi rahul reeglitega, millega kavatsetakse klubidel kulutamist piirata.

«Kui ma olen rikas mees, tahan kulutada nii palju kui vähegi saan. Ma ei ole selle ideega nõus, aga see on muidugi ainult minu arvamus. Peame häid mängijaid ostma. Head mängijad maksavad palju raha. Uute reeglitega muutub elu raskemaks kui kümne aasta eest,» filosofeeris Mancini.

«Tõsi, võib-olla ei pea hea mängija peale alati 30 miljonit naela kulutama. Kiiresti tegutsedes võime mõistagi ka odavalt häid mängijaid leida. Aga tõsi on ka see, et iga kord, kui Manchester City tahab osta mõnda mängijat, kelle väärtus on 10 miljonit, küsitakse meilt 30 miljonit. Hoopis selle vastu peaks mingi reegel olema!» kurtis itaallane.

City linnarivaali Manchester Unitedi peatreener sir Alex Ferguson pelgab aga, et uus reegel jääb vaid teoreetiliseks. «UEFA ausa mängu reegel jõustub tänavu ja see on teoorias tore, kuid selle rakendamine läheb keeruliseks. Kui kellelgi on raha, mida raisata, võivad nad seda ükskõik kus teha. Kahtlen, et seda seadust õnnestub korralikult ellu viia,» ütles Ferguson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles