Peciukeviciuse supermäng ei päästnud Pärnut viiendast kaotusest

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustas Peciukevicius.
Augustas Peciukevicius. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu korvpallimeeskond oli Balti liiga E-vahegrupis lähedal esimesele võidule, kui veel viimasel minutil oldi võõrsil Riia Baronsi vastu vaid punktiga taga, kuid mäng kaotati ikkagi 94:99.

Pärnu poolt oli kolmikduublile lähedal leedulane Augustas Peciukevicius,kes viskas 32 punkti, võttis seitse lauapalli ja andis 10 resultatiivset söötu. Peciukevicius tabas 13 kahepunktiviskest 11, lisaks ainsa proovitud kolmese. Leedulase takistamisel tehti koguni 15 viga. Osvaldas Matulionis toetas meeskonda 20, Kristjan Kitsing 16 punktiga.

Baronsi parim oli 25 punkti visanud ja 17 lauapalli võtnud Tyler Cain, Arturs Brunins tõi 18 punkti. Pärnu on E-vahegrupis võiduta ja viimane, olles kogunud 5 kaotust. Barons on täisedu nelja võiduga grupi liider, järgneb nelja võidu ja ühe kaotusega Ventspils. Kolmas on Panevežyse Lietkabelis, kellele kolme kaotuse kõrval kirjas üks võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles