Andres Sõber: meie alagrupp on kindlalt kõige kõvem

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber
Andres Sõber Foto: Mati Metsjõe

Rakvere Tarvas sai korvpalli Balti liiga vahegrupis järjest kaks kaotust ning viimati jäädi 62:82 alla Pieno zvaigzdesile.

«Seekord jäi ikkagi võimu väheks,» lausus Tarva peatreener Andres Sõber. «Reedene mäng oli meie meestel jalgades, teised tulid vastu puhanuna.»

Enne H-vahegrupi kahte viimast vooru on Utena Juventusel liidrina täisedu neli võitu, järgnevad Pieno ja Tarvas võrdselt kolme võidu ja kahe kaotusega. Grupi viimane Atõrau Barsõ lõpetas kuue kaotusega.

Et Pieno viskas kodusaalis kaks punkti rohkem kui Tarvas jaanuari alguses Rakveres peetud esimeses omavahelises kohtumises (93:75), siis edestab Pasvalyse klubi hetkel Tarvast ka turniiritabelis.

Rakverlaste edasipääsulootused pole kadunud, sest mõlemad Leedu klubid on omavahel vastamisi 19. veebruaril Utenas ning Tarvas võõrustab omakorda Juventust 22. veebruaril.

«Praegu on veel kõik teed lahti. Utena mängib Pienoga varem ja alles seejärel meiega,» tõdes Andres Sõber. «Meie alagrupp on kindlalt kõige kõvem aga pole midagi - paneme edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles