Šokeeriv avaldus: riiklik alaliit tahtis tappa maailma rikkaimat jalgpallurit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel Eto'o on karjääri jooksul esindanud mitmeid Euroopa suurklubisid.
Samuel Eto'o on karjääri jooksul esindanud mitmeid Euroopa suurklubisid. Foto: SCANPIX

Mahhatškala Anži jalgpallimeeskonnas palliv ründaja Samuel Eto’o avaldas, et Kameruni Jalgpalli Liidu ametnikud sooviksid teda näha surnuna.

Maailma suurima palgaga jalgpallur on pikalt olnud oma kodumaa jalgpalliametnikega tülis, kuid jalgpalluri viimane avaldus on viinud arusaamatused juba uuele tasemele.

«Alaliidu juhid tahavad kippuda minu elu kallale, nad tahavad mind tappa,» sõnas Eto’o kodumaa ajakirjale Je Wanda. «Mind kaitsevad isiklikud turvemehed ja üks neist magab isegi minu ukse ees. Ma ei tee seda ülbuse pärast, vaid lihtsalt oma julgeoleku pärast.»

Eto’o on süüdistanud Kameruni Jalgpalli Liitu korruptsioonis ning veel on ta märkinud, et alaliitu juhivad ebakompetentsed inimesed.

«Nad on juba liiga kaua meie raha enda taskutesse toppinud. Jalgpalli arendamise asemel tegutsevad nad hoopis fiktiivsete asjadega. Lisaks kulutatakse raha kallitele reisidele ja tehakse kahtlaseid pangaülekandeid,» lisas Eto’o.

Eelmisel nädalal teatasid Eto’o ja veel kümme mängijat, et nad ei esinda koondist sõprusmängus Tansaaniaga. Kõik viitasid vigastusele.

Kameruni Jalgpalli Liit ei ole veel Eto’o süüdistusi kommenteerinud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles